LHBTI Retraite

Allereerste LHBTI-retraite in Nederland

Met deze ‘allereerste' LHBTI-retraite in Nederland willen we een ondersteunende omgeving voor LHBTI-mensen creëren om aandacht, vriendelijkheid en wijsheid te cultiveren door middel van inzichtmeditatie. Het delen van stilte en meditatieve ruimte met gelijkgestemden, stelt ons in staat om meer in vrede met onszelf en ons leven te zijn, van moment tot moment.

Tijdens het luisteren naar de leringen van wijsheid en mededogen, het met aandacht zitten, lopen, eten en rusten, ontstaan bevrijdende inzichten en worden helderheid en vrijheid verworven.

Leraren: 
Pascal Auclair
Taal: 
Engels
Kosten: 
€ 306,- gedeelde kamer / € 352,- voor een 1persoons kamer (beperkt)
Aanvang: 
donderdag, 8 november, 2018
Starttijd: 
16.00u, vanaf 14.30 uur inloop
Eind: 
zondag, 11 november, 2018
Eindtijd: 
na de lunch
Gebouw: 
Bosoord
Adres: 
Hoofdweg 109
Postcode: 
7371 GE
Plaats: 
Loenen (Gld)

Voor meer informatie en aanmelding:

Contact: 
Marcel Herwegh
Telefoon: 
+31 (0)6 28247412
Organisatie: 
Stichting Inzichts Meditatie (SIM) in samenwerking met Sangha Metta
Deze activiteit staat onder leiding van:
Pascal Auclair

Pascal Auclair houdt zich sinds 1997 intensief bezig met boeddhistische beoefening en volgde retraites in Azië en Amerika met
gerespecteerde monastieke- en lekenleraren. Hij is opgeleid door Joseph Goldstein en Jack Kornfield van Insight Meditation Society (IMS) in Massachusetts en Spirit Rock Meditation Centre in Californië. Pascal geeft les in Noord-Amerika en in Europa. Hij is medeoprichter en een van de hoofdleraren (Guiding Teachers) van True North Insight. Zijn diepte van inzicht, klassieke training en creatieve expressie worden gecombineerd tot een wijze en compassievolle aanwezigheid. Bovendien maakt zijn warmte en humor Pascal tot een zeer gewaardeerde leraar. Meer info: www.pascalauclair.org

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor bovenstaande retraite. Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom.

In geval van aanmelding bij een SIM retraite alstublieft ook de volgende informatie:

Uw meditatie-ervaring in het kort: methode(s), waar, bij wie, sinds hoe lang en bijvoorbeeld regelmaat.
Zo ja, omschrijf kort de reden van behandeling/ aard van uw klachten:

N.B. Indien u bovenstaande vraag met ja hebt beantwoord, kan het raadzaam zijn om contact op te nemen met de organisatie voordat u zich aanmeldt. Dit omdat (psychische) klachten de meditatiepraktijk kunnen beïnvloeden en vice versa. Het kan ook zijn dat hierover contact met u wordt opgenomen.

“Ik geef me op voor de bovengenoemde retraiteperiode en neem me voor me zo veel mogelijk aan de retraiteregels te houden. Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen - om welke reden dan ook - niet kan of niet wil doen, dat ik op geen enkele wijze verplicht ben deze oefeningen te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor letsel als gevolg van deze oefeningen.”