Buddhist Vipassana Meditation Retreat

Negendaagse stilteretraite

NB: Dit is geen SIM-retraite. De Duitse organisatie is verantwoordelijk voor het besluit deze ondanks het Coronavirus te laten doorgaan. De SIM aanvaardt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.

Verdere info: zie onder bij 'Extra informatie'

Begeleider(s): 
Steve en Rosemary Weissman
Taal: 
Engels
Kosten: 
396 euro + dana.
Aanvang: 
vrijdag, 5 juni, 2020
Starttijd: 
18:00 uur.
Eind: 
zondag, 14 juni, 2020
Eindtijd: 
11:30 uur.
Gebouw: 
Haus der Stille
Adres: 
Mühlenweg 20
Postcode: 
21514
Plaats: 
Roseburg - Duitsland

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Bart Kiers
Telefoon: 
+31610475514
E-mailadres: 

Deze intensieve vipassana stilteretraite is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren mediterenden. Steve en Rosemary Weissman bieden een veelheid aan meditatietechnieken aan voor het ontwikkelen van compassie, liefdevolle vriendelijkheid en wijsheid.
Er is een wachtlijst voor de retraite vanaf 5 juni. Op 19 juni begint een nieuwe retraite op deze locatie. Je kunt je daar nog wel voor aanmelden. Zie: https://www.simsara.nl/buddhist-vipassana-meditation-retreat-2
De leraren geven elke ochtend en avond een lezing. De rest van het programma bestaat uit afwisselend zit-, loop-, en sta-meditaties. Elke deelnemer krijgt drie keer een interview met de leraren.

Deze retraite wordt begeleid door:
Steve en Rosemary Weissman

Steve en Rosemary Weissman hebben van 1987 tot 2013 ruim tweehonderd retraites geleid in Wat Kow Tahm-Meditation Center in Thailand, aan ruim achtduizend mensen. In 2013 zijn ze teruggegaan naar Australië. Voor 1987 hebben ze rondgereisd door Azië en van talloze bekende meditatieleraren les gehad,
zoals Ayya Khema en Ajahn Chah.
https://rosemary-steve.org/data/schedule.htm