De SIM zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: 30 Nov 2018

Gezocht

Wij zoeken één of twee vrijwilligers voor de SIM site. De informatie over retraites en meditatiecentra moet namelijk regelmatig worden ververst. Dit kost je ongeveer 1,5 a 2 uur per week. Is dit misschien iets voor jou?
Mail dan naar: webredactie@simsara.nl

Voor dit vrijwilligerswerk hoef je geen ict-deskundige te zijn (we hebben een eenvoudig toegankelijke website). En ook geen professioneel tekstschrijver (het gaat vooral om het up to date houden van de activiteitenagenda).

Maar een goed ontwikkeld taalgevoel en een gezonde dosis nieuwsgierigheid (wat kan ik allemaal met deze site?) is wel handig. En natuurlijk gaan we er vanuit dat je positief staat tegenover de doelstellingen en activiteiten van de SIM.

Dit werk is de afgelopen vijf jaar met veel inzet gedaan door Serana Stockman. Zij zorgt er straks voor dat jij goed wordt ingewerkt. En heb je in de toekomst technische vragen? Dan kun je terecht bij onze webspecialist, Job Burgers.

De SIM draait op vrijwilligers. Er staat dus geen materiële beloning tegenover de tijd die jij er insteekt. Als vrijwilliger kun je wel één keer per jaar gratis aan een SIM-retraite meedoen.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Serana Stockman. Bij haar kun je terecht met al je vragen over deze klus. Haar mailadres is: webredactie@simsara.nl

PS. Het zou mooi zijn als je iemand kent met wie je dit samen kunt doen. Dan kunnen jullie elkaar ondersteunen en vervangen tijdens vakanties. Maar je kunt het ook aan de SIM overlaten om een team te vormen.

Met vriendelijke groet,

Hans Gijsen,
voorzitter SIM