Vierdaagse Vipassana retraite voor vrouwen

Vipassana en compassie

In deze vierdaagse retraite in het mooie klooster te Velp beoefenen we Vipassana meditatie en Kashmir Yoga. We praktiseren zit- en loopmeditatie en in de avond is er een Dhamma lezing. De Kashmir yoga kenmerkt zich door zachte, langzame asana's en is voor iedereen geschikt. Het is een meditatie in beweging. Er is een stiltewandeling opgenomen in het programma. Ook zullen we aan het thema compassie aandacht geven.
Informatie over het klooster vindt je op: www.avantspirit.nl

Leraren: 
Gabrielle Bruhn
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
€ 230.- voor accommodatie en verblijf. De retraite wordt op "Dana" (donatie) basis begeleid. Eenpersoonskamer / maximaal 12 deelneemsters.
Aanvang: 
donderdag, 19 maart, 2020
Starttijd: 
14.00 uur
Eind: 
zondag, 22 maart, 2020
Eindtijd: 
14.00 uur
Gebouw: 
Emmausklooster
Adres: 
Basilius van Bruggenlaan 4
Postcode: 
5363 VA
Plaats: 
Velp-Grave

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Gabrielle Bruhn
Telefoon: 
0624204810
E-mailadres: 

Informatie en aanmeldingsformulier aanvragen: gabi1404@hotmail.com

Deze cursus wordt geleid door:

Drs. Gabrielle Bruhn ( 1954) beoefent sinds ruim dertig jaar Vipassana meditatie en yoga. Dit tweetal heeft haar door veel stormen van het leven geloodst! Zij is begonnen met mediteren in Myanmar en heeft in binnen-en buitenland bij verschillende leraren onderricht mogen ontvangen. Sinds 2013 organiseert zij vier keer per jaar retraites. Zij werkt als reisleidster in Sri Lanka en heeft daardoor de mogelijkheid om haar praktijk regelmatig te verdiepen. Verder geeft zij yoga-en meditatielessen in Amsterdam, waar zij woont.

Gabrielle Bruhn