Het openen van het hart: Liefdevolle vriendelijkheid

DEZE RETRAITE GAAT NIET DOOR IVM HET CORONA VIRUS

In deze retraite wordt een simpele en directe methode onderwezen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken en om in goedheid verbinding te maken met anderen. We gaan samen deze metta-kwaliteit onderzoeken.

Begeleider(s): 
Eerw. Viranani
Taal: 
Engels
Kosten: 
Deze retraite is op danabasis. Dana betekent vrijgevigheid. Zie voor meer informatie het danabeleid van Sangha Metta. De feitelijke kosten voor voeding en onderdak bedragen €390,- . Er is een pinautomaat aanwezig. Aan het eind staan er mandjes voor donaties voor de begeleiding van Zr. Viranani en de vrijwilligers van Sangha Metta.
Aanvang: 
donderdag, 16 april, 2020
Starttijd: 
16.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur
Eind: 
woensdag, 22 april, 2020
Eindtijd: 
12.30 uur, na de lunch
Gebouw: 
Naarden (International Theosophical Centre)
Adres: 
Meentweg 9
Postcode: 
1411 GR
Plaats: 
Naarden

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Chris van der Velden
Telefoon: 
06-41365516 (voicemail) Sangha Metta
Organisatie: 
Sangha Metta

Aansluitend wordt vanaf 23 april een zesdaagse vipassana-retraite gehouden. Ook geleid door Zr. Viranani en een prachtig vervolg hierop. https://www.simsara.nl/wijsheid-van-hart-en-geest. Voor vragen over de organisatie van de retraite kan je contact opnemen met Nynke Humalda.

Deze cursus wordt begeleid door:
Eerw. Zr. Viranani

De boeddhistische non eerw. Viranani is geboren en opgegroeid in Hawaii en begeleidt al vele jaren meditatiegroepen over de hele wereld. Zij geeft met veel enthousiasme les, daarbij gebruik makend van klassieke teksten uit het boeddhisme en voorbeelden uit het leven van alledag.