Liefde zonder grenzen: Een introductie tot Metta meditatie

Metta weekend

De prachtige kwaliteit van Metta (liefdevolle vriendelijkheid) is grenzeloos. In deze retraite zal eerw. ViraƱani een simpele en directe methode onderwijzen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken om in goedheid verbinding te maken met anderen. We gaan samen deze kwaliteit Metta onderzoeken. Niet alleen in de formele beoefening, ook de vele manieren waarop in het dagelijks leven deze kwaliteit versterkt kan worden.

Leraren: 
Eerw. Viranani
Taal: 
Engels
Kosten: 
Kosten: Het weekend is helemaal op dana basis. Dana betekent vrije gift zowel voor de ruimte als de begeleiding. De kostprijs (ruimte, koffie en thee en warme maaltijd op zaterdag) is E40,-. De tijden zijn: vrijdagavond van 19.30- 21.30 uur. Zaterdag van 9.30 - 21.30 Zondag van 9.30 - 16.00 uur. Je kunt niet op het centrum overnachten.
Aanvang: 
vrijdag, 10 mei, 2019
Starttijd: 
19.30 uur
Eind: 
zondag, 12 mei, 2019
Eindtijd: 
16.00 uur
Gebouw: 
Shambala
Adres: 
Geverstraat 48
Postcode: 
2342 AB
Plaats: 
Oegstgeest

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Nynke Humalda
Telefoon: 
071 5769581
Organisatie: 
Stichting Vipassana Meditatie Leiden
Deze cursus wordt geleid door:
Ven. Viranani

Eerw. ViraƱani is een Boeddhistische non, geboren in de VS (Hawai), ze woont nu in Myanmar. Ze is diep geworteld in de Dhamma door beoefening, studie en het doorgeven van de Dhamma. Ze heeft in de Birmese traditie gemediteerd (Mahasi Sayadaw) in de Thaise woudtraditie en ze was verbonden aan de Insight Meditation Society in de VS.