Meditatieweekend

Een open, ontspannen en nieuwsgierige houding voor het ontwikkelen van inzicht

Dit is een mooie gelegenheid om wat langer te mediteren en een weekend in stilte door te brengen. Het weekend zal voornamelijk bestaan uit zit-en loopmeditaties. We oefenen vanuit een ontspannen houding en proberen met interesse en een open mind te kijken naar ervaringen die zich aandienen. Daarnaast doen we lichte lichaamsoefeningen en zal er 's avonds een Dhammatalk worden gehouden.

Leraren: 
Mirjam Schild en Joost van den Heuvel Rijnders
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
€ 195,- (alle deelnemers hebben een 1-persoonskamer). De genoemde prijzen zijn voor voeding, verblijf, organisatie, administratie, enz. De begeleiders werken volledig op dana (gift) basis.
Aanvang: 
vrijdag, 15 maart, 2019
Starttijd: 
20.00
Eind: 
zondag, 17 maart, 2019
Eindtijd: 
16.00
Gebouw: 
Huize Elisabeth
Plaats: 
Denekamp

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Nellie Tankink
Organisatie: 
Joost van den Heuvel Rijnders
E-mailadres: 

Je aanmelding is geldig als de betaling en het aanmeldingsformulier binnen zijn.
En de kosten over te maken op rekeningnummer NL 69 INGB 000 659 5748 t.n.v. Joost van den Heuvel Rijnders o.v.v. Meditatieweekend maart 2019

Inhoudelijke vragen kan je mailen aan: Joost van den Heuvel Rijnders joost@inzichtmeditatie.com

Deze cursus wordt geleid door:
Joost van den Heuvel Rijnders

Joost van den Heuvel Rijnders begon in 1995 met het beoefenen van vipassana meditatie. In Nederland deed hij vele retraites onder begeleiding van verschillende leraren. Na zijn studie vertrok hij naar Azië en mediteerde bijna drie jaar intensief in Birma en Nepal. In 2017 verscheen zijn boek ‘Terug naar de markt’ (Asoka) over het toepassen van het boeddhisme in het dagelijks leven.

Mirjam Schild

Mirjam Schild beoefent al jaren vipassana en heeft meerdere retraites in binnen en buitenland gedaan bij verschillende leraren. Daarnaast is zij mindfulness-en compassietrainer en psychotherapeut.
Meer info: www.swaabenschild.nl