Meditatieweekend

Vipassana & Yoga

Dit is een mooie gelegenheid om wat langer te mediteren en te oefenen in yoga en een weekend in stilte door te brengen. Het weekend zal voornamelijk bestaan uit yoga- en meditatieoefeningen onder begeleiding van twee ervaren yoga- en meditatieleraren.
De meditaties komen voort uit de vipassana traditie en komen overeen met mindfulnessmeditatie. Er zal met name slow flow en yin yoga worden beoefend. Het weekend is geschikt voor een ieder die in meer of mindere mate bekend is met mindfulness, vipassana of yoga.

Leraren: 
Joost van den Heuvel Rijnders en Marion Werger
Taal: 
NL
Kosten: 
€ 190,- + dana (alle deelnemers hebben een 1-persoonskamer).
Aanvang: 
vrijdag, 7 december, 2018
Starttijd: 
inloop vanaf 19:00
Eind: 
zondag, 9 december, 2018
Eindtijd: 
16:00
Gebouw: 
Huize Elizabeth
Plaats: 
Denekamp

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Marion Wenger
E-mailadres: 

<strong>Aanmelden</strong>
Kosten overmaken op rekeningnummer NL44 TRIO 0197672248 t.n.v. Marion Werger Borculo o.v.v. ‘yoga en meditatieweekend december 2018’.
N.B. Je aanmelding is pas geldig als de betaling en het aanmeldingsformulier binnen zijn.

<strong>Inhoudelijke vragen</strong>
Joost van den Heuvel Rijnders: joost@inzichtmeditatie.com / T: 06 11318224

<strong>Kosten + Dana</strong>
De genoemde prijzen zijn voor voeding, verblijf, organisatie, administratie, enz. De begeleiders werken volledig op dana (gift) basis. Meer informatie over dana ontvang je twee weken voor aanvang via de mail.

Deze cursus wordt geleid door:
Joost van den Heuvel Rijnders

Joost van den Heuvel Rijnders (1975) begon in 1995 met het beoefenen van vipassanameditatie. Na zijn studie vertrok hij naar Azië enmediteerde drie jaar intensief in Birma en Nepal. Hij begeleidt sinds 2005 meditatieactiviteiten in Enschede en elders in het land. In 2017 verscheen zijn boek ‘Terug naar de markt’ (Asoka) over het toepassen van het boeddhisme in het dagelijks leven. Meer info: www.inzichtmeditatie.com.

Marion Werger

Marion Werger (1968) heeft een praktijk in Coaching & Yoga en is gespecialiseerd in stress en burnout begeleiding. Binnen de yoga is ze opgeleid als power ashtanga en yin yoga mindfulness docent. Vanaf haar 25ste staat ze op de yogamat. Vipassana meditatie is onderdeel van haar beoefening. Meer info: marionwerger.nl.