Vierdaagse Vipassana retraite voor vrouwen

Vipassana en compassie
Liefdevolle vriendelijkheid, compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. In deze vierdaagse stilte retraite in het mooie klooster te Velp gaan we samen het thema van compassie uitdiepen. We praktiseren de zit- en loopmeditatie. In de ochtend is er een uur Kashmir Yoga les en in de avond een Dhamma lezing. Ook is er een individuelle wandeling over de dijk in het programma opgenomen. De kloostertuin behoort tot de mooiste van Nederland!
Begeleider(s): 
Gabrielle Bruhn
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
230.- € all in / eenpersoonskamers/ na afloop is er de mogelijkheid om "Dana" ( vrijwillige bijdrage voor de begeleiding) te beoefenen. Maximaal 11 deelnemers. Informatie over het klooster vind je op www.avantspirit.nl
Aanvang: 
donderdag, 18 november, 2021
Starttijd: 
14.00 uur
Eind: 
zondag, 21 november, 2021
Eindtijd: 
14.00 uur
Gebouw: 
Emmausklooser / Clarahuis
Adres: 
Basilius Van Bruggelaan 4
Postcode: 
5363 VA
Plaats: 
Velp

Meer informatie

Contact: 
Gabrielle Bruhn
Telefoon: 
0624204810
E-mailadres: 
Het aanmeldingsformulier graag opvragen bij Gabrielle: gabi1404@hotmail.com Enige ervaring in Mindfulness en/of Vipassana meditatie is aanbevolen.
Deze retraite wordt begeleid door:
Drs. Gabrielle Bruhn (1954) beoefent sinds ruim dertig jaar Vipassana meditatie. Zij is begonnen in Birma en heeft in binnen- en buitenland bij verschillende leraren onderricht mogen ontvangen. Zij werkt als reisbegeleidster in Sri Lanka, waar zij haar praktijk regelmatig verdiept. Tevens is zij lid van de "Vereniging Yogadocenten Nederland" en geeft meditatie- en yogalessen in Amsterdam.
AANMELDEN / CONTACT