Vipassana weekend met yoga en wandeling voor vrouwen

De herfst ingaan in stilte

In dit stilteweekend in het mooie klooster te Velp bij Nijmegen gaan we ons samen verdiepen in de zuiverende werking van de Vipassana meditatie. We beoefenen deze in de loop- en in de zit meditatie. Voor het ontbijt vindt er een zachte yogales plaats, in de middag is er de mogelijkheid tot een individuele wandeling en in de avond is er een lezing over de achtergronden van onze praktijk, het boeddhisme. De prachtige kloostertuin is uitgeroepen tot de mooiste van Nederland!

Begeleider(s): 
Gabrielle Bruhn
Taal: 
Nederlands
Kosten: 

160.-€ all in voor een eenpersoonskamer. Maximaal 11 deelneemsters. Na afloop is er de mogelijkheid om "Dana" ( een vrijwillige bijdrage) te beoefenen voor de begeleiding. Informatie over het klooster vind je op www.avant.spirit.nl

Aanvang: 
vrijdag, 15 oktober, 2021
Starttijd: 
14.00 uur
Eind: 
zondag, 17 oktober, 2021
Eindtijd: 
14.00 uur
Gebouw: 
Emmausklooser / Clarahuis
Adres: 
Basilius van Bruggenlaan 4
Postcode: 
5363 VA
Plaats: 
Velp-Grave

Meer informatie

Contact: 
Gabrielle Bruhn
Telefoon: 
0624204810
E-mailadres: 

Enige ervaring in mindfulness is aanbevolen.

Deze retraite wordt begeleid door:
Drs. Gabrielle Bruhn
Gabrielle Bruhn (1954) beoefent sinds ruim dertig jaar Vipassana meditatie. Zij is begonnen in Birma en heeft in het binnen-en buitenland bij verschillende leraren onderricht mogen ontvangen. Sinds 2003 geeft ze elk jaar meerdere retraites in het klooster in Velp. Zij werkt als reisbegeleidster in Sri Lanka, waar zij haar praktijk regelmatig verdiept. Tevens is ze lid van de "Vereniging Yogadocenten Nederland" en geeft meditatie - en yogalessen in Amsterdam.