Vipassana weekend voor vrouwen

Vipassana weekend met yoga en stiltewandeling / nog enkele plaatsen beschikbaar!

Het programma bestaat uit loop- en zitmeditatie, meditatie-instructies, aandachtige yoga, een korte individuele stiltewandeling op zaterdagmiddag en avonden met een lezing over de "dhamma" en "vraag een antwoord".
Ter ondersteuning van het meditatieproces wordt het weekend in stilte doorgebracht. Ook de maaltijden. Verder wordt gevraagd niet te lezen, te schrijven en te bellen/netwerken. Het is bedoeld als een periode om bij jezelf thuis te komen en daarin te ontspannen.

Leraren: 
Gabrielle Bruhn
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
160.-€ voor accommodatie en verzorging plus "Dana" ( bijdrage voor de begeleiding). Eenpersoonskamer max. 14 deelneemsters.
Aanvang: 
vrijdag, 1 november, 2019
Starttijd: 
14.00 uur
Eind: 
zondag, 3 november, 2019
Eindtijd: 
14.00 uur
Gebouw: 
Emmausklooster
Adres: 
Basilius van Bruggenlaan 4
Postcode: 
5363 VA
Plaats: 
Velp-Grave

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Gabrielle Bruhn
Telefoon: 
0624204810
E-mailadres: 

Iedereen, die een adempauze nodig is van harte welkom. En voor vrouwen, die een mindfulness cursus gevolgd hebben, geeft deze retraite zeker een extra verdieping in de alledaagse praktijk.

Deze cursus wordt geleid door:
Gabrielle Bruhn

Gabrielle Bruhn beoefent sinds ruim 30 jaar Vipassana meditatie bij verschillende leraren in Oost en West. Tevens is zij yogadocente en geeft stilteweekenden. Zij woont en werkt als meditatie begeleidster en yogadocente in Amsterdam. Zij is vaak in Sri Lanka, waar zij haar praktijk verdiept en reisleidster is.