Vrouwen, die regie nemen in leven en werk

Vipassana en Insight dialogue

Vrouwen die regie nemen...Ook in relaties?
Welke vreugde en pijn kennen we in relaties en hoe kan onvoorwaardelijke liefde onze inspiratiebron zijn en helpen om regie te nemen?

Leraren: 
Inez Roelofs en Nynke Humalda
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
Kosten: De retraites van Sangha Metta zijn op Dana basis. Dana betekent vrijgevigheid. Zie link voor het Dana beleid van Sangha Metta. De kosten die Sangha Metta maakt per deelnemer (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedragen € 65 per overnachting. voor deze retraite E195,- Aan het eind van de retraite staan er danamandjes voor vrijwilligers en begeleiding. Er is ook een pinautomaat aanwezig.
Aanvang: 
donderdag, 6 februari, 2020
Starttijd: 
15.30 uur, inloop van 14.00 uur.
Eind: 
zondag, 9 februari, 2020
Eindtijd: 
12.30 uur, na de lunch
Gebouw: 
Naarden (International Theosophical Centrum
Adres: 
Meentweg 9
Plaats: 
Naarden

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Chris van der Velden
Telefoon: 
06-41365516 (voicemail) Sangha Metta
Organisatie: 
Sangha metta

Van overbelasting naar balans, inspiratie en wijsheid. Hoe kan ‘regie nemen’ ons helpen van overbelasting (betaald werk, familie, mantelzorg, enz) naar balans te komen en om tijd te hebben voor inspiratie en wijsheid.
voor beginners en gevorderden.

Deze cursus wordt geleid door:
Inez Roelofs

Inez Roelofs (1943) is sinds 2 jaar meditatielerares na een lange periode van assistent leraar bij Sangha Metta. Ze vertrouwt op de Dhamma in de directe ervaring. Ze was kok bij Sangha Metta. Daarna de organisatie van de retraites. Een lange leerschool van Dhamma beoefening in het dagelijks leven en toch in een stille omgeving. Ze is praktisch, humoristisch, direct en Metta en diversiteit is dierbaar Ze begeleidt naast Vipassana ook themaretraites.In haar werkzame leven was ze therapeut, supervisor en trainer. Haar meditatieleraren zijn Jotika Hermsen( al heel lang), Eerw. Sujiva en Gregory Kramer. Ze is ook Insight Dialogue begeleider en deze meditatie in relatie brengt haar nog meer in contact in het dagelijks leven.

Nynke Humalda (1954)is een lerares die de Dhamma grondig onderzoekt zowel in theorie als in de praktijk van de meditatie. Haar leraren zijn Jotika Hermsen, Eerw. Sujiva en Gregory Kramer. Door de keuze van leraar zijn, is de verbinding met Boeddha, Dhamma, Sangha gegroeid. Ze is betrouwbaar, eerlijk en hartelijk. Nynke ’s hart ligt bij retraites in omgaan met lijden en dood. Dit doet ze ook in het dagelijks leven als maatschappelijk werker/tekentherapeut en in het ‘zijn’ met stervenden. Door Insight dialogue is de Dhamma een interpersoonlijke ervaring geworden met aandacht voor diversiteit. Insight Dialogue maakt Vipassana compleet.