Wijsheid van hart en geest

DEZE RETRAITE GAAT NIET DOOR IVM HET CORONA VIRUS

Deze vipassana-retraite begint op 23 april en sluit aan op de metta-retraite "Het Openen van het Hart", van 16 tot 22 april in Naarden. Het is mogelijk aan één van beide retraites deel te nemen, maar ook om ze te combineren. Zuster Viranani weet heel goed de verbinding en de overstap te maken tussen metta en vipassana, waardoor de retraite als geheel een aanrader is. Zij geeft met veel enthousiasme les en maakt de traditionele teksten toegankelijk met voorbeelden uit het dagelijks leven.

Begeleider(s): 
Zr. Viranani
Taal: 
Engels
Kosten: 
Deze retraite is op danabasis. Dana betekent vrijgevigheid. Zie voor meer informatie het danabeleid van Sangha Metta. De feitelijke kosten voor voeding en onderdak zijn €390,- Er is een pinautomaat aanwezig. Aan het eind van de retraite staan er danamandjes voor de begeleiding van Zr Viranani en de vrijwilligers van Sangha Metta.
Aanvang: 
donderdag, 23 april, 2020
Starttijd: 
16.00 uur, inloop 14.00 uur
Eind: 
woensdag, 29 april, 2020
Eindtijd: 
12.30 uur na de lunch
Gebouw: 
Naarden (International Theosophical Centre)
Adres: 
Meentweg 9
Postcode: 
1411 GR
Plaats: 
Naarden

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Chris van der Velden
Telefoon: 
06-41365516 (voicemail) Sangha Metta
Organisatie: 
Sangha Metta

Organisatie van de retraites: Nynke Humalda. Deze retraite sluit aan op https://www.simsara.nl/het-openen-van-het-hart-liefdevolle-vriendelijkheid

Deze cursus wordt begeleid door:
Zr. Viranani

De boeddhistische non eerw. Viranani is geboren en opgegroeid in Hawaii en begeleidt al vele jaren meditatiegroepen over de hele wereld. Zij geeft met veel enthousiasme les, daarbij gebruik makend van klassieke teksten uit het boeddhisme en voorbeelden uit het leven van alledag.